Våra Tjänster

Hos oss är du trygg

Vuxenpsykiatri

Vi har korta väntetider! Du får alltid träffa samma läkare hos oss för en större trygghet och kontinuitet. Vi tar din psykiska ohälsa på allvar och du får snabbt komma i kontakt med psykolog.

Ungdomspsykiatri

Det är många som mår dåligt i början av sina liv. Våra patienter är även unga vuxna mellan 15 – 18 år. Vi erbjuder både utredning, medicinsk behandling och samtalskontakt.

Körkortsmottagning

Om du förlorat ditt körkort på grund av ratt- eller drograttfylleri så kommer det en tid när du måste bevisa för myndigheterna att du är mogen att återfå ditt körkort. Vi hjälper dig genom processen som innebär både regelbundna läkarbesök och provtagningar.

Hälsokontroller

En god fysisk och mental hälsa är en förutsättning för att leva ett gott liv. Vi utför kvalitativa hälsokontroller och provtagningar för att hjälpa dig att förebygga ohälsa. Du är lika välkommen som privatperson, företagare eller anställd.

Läkarintyg

Ibland kan du behöva ett hälsointyg, exempelvis i kontakt med försäkringsbolag eller skolor. Vi hjälper dig så att du har rätt läkarintyg för ditt specifika ändamål.

Ring för att ställa frågor, boka en tid eller komma i kontakt med läkare.

Vi ger dig bästa möjliga vård.

040-655 26 00

Telefontid
Mån-Tor: 9.30 – 12
Fre: 10 – 12