Våra Tjänster

Hos oss kan du känna dig trygg

Vuxenpsykiatri

Hos oss på Smärt & Psykiatricentrum har vi korta väntetider, och du får alltid träffa samma läkare detta ger en stor trygghet.

Ungdomspsykiatri

Hos oss kan man även söka som ungdom mellan 15–18 år. Vi på Smärt & Psykiatricentrum gör neuropsykologiska utredningar såsom ADHD, ADD med mera.

Körkortsmottagning

Att bli av med sitt körkort på grund av ratt- eller drograttfylleri medför inte bara juridiska påföljder. Det kommer även en tid när det är dags att påvisa för berörda myndigheter att man är mogen att återfå körkortet. Processen kan ofta uppfattas som komplicerad och restriktiv eftersom den innebär allt från regelbundna läkarbesök till provtagningar.

Vi på Smärt & Psykiatricentrum hjälper dig hela vägen från ditt första läkarbesök till utförandet av det slutliga intyget till Transportstyrelsen.

Hälsokontroller

En god fysisk och mental hälsa är som bekant en förutsättning för ett kvalitativt liv med allt vad det innebär. Att genomgå regelbundna hälsoundersökningar är därför ett viktigt led i det förebyggande arbetet mot ohälsa.

Vår kompetenta personal på Malmö psykiatriska institut utför kvalitativa hälsokontroller och provtagningar. Det spelar ingen roll om du kommer till oss i egenskap av privatperson, egenföretagare eller anställd, alla är lika välkomna.

Läkarintyg

Det händer ibland att vi måste införskaffa något slags hälsointyg. Vi på Smärt & Psykiatricentrum hjälper dig så du får rätt typ av läkarintyg för det specifika ändamålet.

Behöver du komma i kontakt med en läkare, boka tid eller har frågor

Ring så kommer vi att se till att du får bästa möjliga vård.

Telefontider Bokning/Frågor

Mån–Tor: 9.30–12.00  Fre: 10.00–12.00

040-655 26 00