Välkommen till oss!

Vår personal

Marco Nobis
Chefsläkare

Utbildad läkare från Italien som arbetat många år både i Sverige och Danmark. Specialist inom psykiatri med inriktning mot behandling med s.k. neuromodulation såsom ECT, tDCS, TBS och rTMS. Marco är även farmakologiskt inriktad. Han har arbetat som läkare sedan 1989 och som specialist sedan 1997.

Björn Erickson
Leg. Psykolog

Leg psykolog 1988. 5 års arbete på Orupssjukhuset som ledare av ett multidisciplinärt smärtteam med fokus på behandling av neuropatisk smärta. Handledd bl.a. av Professor Bengt Sjölund. Dessutom mångårig tjänstgöring inom vuxenpsykiatri. Vidareutbildning inom bl.a. hälsopsykologi, neuropsykologi och farmakologi.

Christer Carlsson
Smärtläkare


Smärtläkare med lång erfarenhet inom behandlingar av smärta. Doktor Carlsson behandlar framförallt långvariga vällokaliserade smärttillstånd i muskulatur, leder, skelett och senfästen såväl som olika former av huvudvärk samt nervsmärtor.

Läs mer här: Smärta

Om du vill bli patient här – ring eller skicka mail så skickar vi hem ett frågeformulär till dig för att utröna om du har något tillstånd som vi tror vi kan hjälpa dig att lindra. När bedömning gjorts får du besked om du kan få en tid till mottagningen.

Ring för att ställa frågor, boka en tid eller komma i kontakt med läkare.

Vi ger dig bästa möjliga vård.

040-655 26 00

Telefontid
Mån-Tor: 9.30 – 12
Fre: 10 – 12