Smärtcentrum i Malmö

Vi lindrar din smärta

Smärtmottagningen

Vår mottagning är specialiserad på smärtbehandling. Vi behandlar framför allt allt långvariga (kroniska) välutredda och vällokaliserade smärttillstånd i muskulatur, leder, skelett och senfästen såväl som olika former av huvudvärk samt nervsmärtor.

Vi gör inga speciella utredningar kring smärtans orsaker — det ska vara så klarlagt det går innan Du kommer hit.

Du kan läsa mer om smärta här: Smärta

Vi finns här för dig

Vår erfarna personal har en stor kompetens i smärtbehandling. Du garanteras alltid ett professionellt och empatiskt möte hos oss. Smärtmottagningen är ett privat, tryggt alternativ till det idag hårt belastade Region Skåne. Vi erbjuder korta väntetider, ett gott omhändertagande och en strikt sekretess. Vi tar emot patienter från hela Sverige.

Vi är särskilt kunniga i den stora samsjuklighet som finns inom smärta och psykisk ohälsa, och angriper problematiken från två fronter samtidigt. Vår inriktning på både smärta och psykiatri ger oss alla verktyg för att hjälpa dig med ditt mående, oavsett vad det var som började göra ont inuti dig först. Vi vet att din smärta är riktig, och att den också är psykiskt påfrestande att bära.

En bättre vårdupplevelse

Vi bemöter både smärta och psykisk ohälsa med ett helhetsperspektiv som utgår från din livssituation. Vårt mål är att möta dina behov så att du kan leva ett friskt liv med alla möjligheter att förverkliga dina drömmar. Varken smärta eller psykisk ohälsa ska få hålla dig tillbaka.

Ring för att ställa frågor, boka en tid eller komma i kontakt med läkare.

Vi ger dig bästa möjliga vård.

040-655 26 00

Telefontid
Mån-Tor: 9.30 – 12
Fre: 10 – 12